Продукти от сегмента Климатизация

Вие се намирате в раздел Климатизация. Ако искате да видите всички продукти, моля натиснете тук

Системи за климатизация

Системно решение с централен източник на енергия

Системно решение с централен източник на енергия

Децентрализираната климатична система на Hoval създава благоприятен климат в големите еднообемни помещения като същевременно минимизират консумацията на енергия

RoofVent®

RoofVent®

Покривните климатични апарати от серията RoofVent® са предназначени за отопление, охлаждане и вентилация с рекуперация. Намират приложение във всички високи еднообемни сгради, където е необходимо високо качество на комфорт с най-енергийно ефективно решение. Отговарят изцяло отговаря на Директивата за екодизайн.

TopVent®

TopVent®

Покривни апарати за отопление, охлаждане и вентилация на големи еднообемни сгради. Работят в режими рециркулация, пресен или смесен въздух. Могат да се свържат с водна система към централен източник на енергия или чрез децентрален източник като термопомпа, монтирана в непосредствена близост до апарата.

ServeLine

ServeLine

Системно решение за сървърни центрове. Hoval ServeLine осигурява абсолютно безопасно охлаждане на сървърните центрове с изключителна енергийна ефективност. Системата използва индиректно свободно охлаждане с пресен въздух в комбинация с адиабатично и механично охлаждане.