Нежилищни

Производствени и логистични сгради, складове, офисни сгради, супермаркети, хипермаркети,училища, спортни зали, здравни учреждения, изложбени зали - специално разработени решенияза всяка сграда.
production-hall.jpg

Производствени сгради

Увеличете производителността на Вашите работници и служители. Осигурете им изключително комфортна работна среда чрез най-лесното и най-ефективно решение за за отопление, климатизация и вентилация с ефективна рекуперация.

Системно решение за отопление, охлаждане и вентилация на логистични халета

Логистични халета

Защитете Вашите стоки, кръвта на вашия бизнес, като използвате нашето решение за доставка на пресен въздух, въздушна циркулация, отопление, охлаждане и обратно извличане на топлина. Спестете енергия и направете нещо добро за околната среда.

office-buildings.jpg

Офис сгради

Повишете ефективността на Вашия офис, като гарантирате комфорт на служителите в студените дни с ефективното и екологично отопление и системи за топла вода от Hoval. Добавете възобновяеми енергийни източници, като слънчева енергия, за да спестите още повече.

educational-buildings-and-sports.jpg

Спортни зали и учебни заведения

Дайте на децата образованието, което заслужават. Без значение дали те се учат или играят, те винаги ще се чувстват комфортно с чист въздух, топлина и топла вода, предоставени от ефективно и екологично решение от Hoval.

health-care-buildings.jpg

Здравни учреждения

Осигурете най-високо качество на здравеопазване, чрез надежно отопление, поддържащо електрозахранване и посотянен приток на топла вода, спестявайки енергия и опазвайки околната среда.

commercial-buildings.jpg

Търговски центрове

Накарайте Вашите клиенти да се влюбят в магазина Ви, да изразходват повече време и пари в него, като им осигурите комфортен микроклимат с чист въздух и постоянна температура чрез системно решение от Hoval.

hotels.jpg

Хотели

Осигурете на Вашите гости топлината и уюта, който да направи престоя им приятно преживяване. Със системно решение от Hoval Вашият хотел ще има постоянна доставка на отопление, топла вода и чист въздух, винаги когато имате нужда от тях, както и най-високите хигиенни (анти-легионела) стандарти. Всичко това съчетано с ниски експлоатационни разходи и с отговорно отношение към околната среда чрез минимално отделяне на CO2.

Сървърни центрове

Сървърни центрове

Охладете изкуствените мозъци на Вашите съоръжения, за да работят без прекъсване и за да имате винаги доволни клиенти. Със системата за охлаждане ServeLine от Hoval ще достигнете висока сигурност и ниски експлоатационни разходи с грижа за опазването на околната среда.