BAUHAUS ХЪРВАТИЯ

Bauhaus е основана в Манхайм, Германия преди повече от 40 години, винаги е бил горд от своите основни ценности, готовността за поемане на рискове и пионерски дух. Те бяха тези, които донесоха новата концепция в Германия: магазин, който съдържа инструменти и строителни материали. Техният пионерски дух се разпространява из цяла Европа и мира много последователи. В момента Bauhaus има в над 190 места в цяла Европа, както и в Хърватия.

От 2003 г. се отвориха 5 търговски центрове в Хърватия: 2003г в Загреб, Янкомир, 2009 г. в Загреб Житняк и Кукуляново (Риека), 2011 г. в Сплит и в Задар 2013г. Нашето сътрудничество започва през 2003 г., когато е построен първият център за Янкомир. Инвеститорът избра системата Hoval, защото ние сме предвидили най-подходящото решение за вентилация, отопление и охлаждане, без въздуховоди, с поддръжка от покрива и високо оползотворяване на енергията. По-долу можете да видите какви системни решения са интегрирани във всеки център:

Bauhaus Jankomir – 8 апарата за подаване на пресен въздух RoofVent® LKW-6С, с рекуперация 60%, контролирана от системата DigiNet4, 8 рециркулационни апарата TopVent DKV-6, контролирани от системата TempTronic и нискотемпературен газов котел Max-3 с мощност 870kW.

Bauhaus Žitnjak - 8 апарата за подаване на пресен въздух RoofVent® LKW-6С, с рекуперация 60%, 8 рециркулационни апарата TopVent® DKV-6, контролирани от системата DigiNet5 и кондензен газов котел UltraGas® 720.

Bauhaus Rijeka - 2 апарата за подаване на пресен въздух RoofVent® LKW-9D и RoofVent® LKW-9С единици, 1 апарата за подаване на пресен въздух RoofVent® LKW-10D с рекуперация на 65%; 13 рециркулационни TopVent® DKV-9 / D единици, контролирани от системата DigiNet5 и 21 въздушни завеси TopVent® CUR-5, контролирани от систематаTempTronic.

Bauhaus Split - 8 апарата за подаване на пресен въздух RoofVent® LKW-9D с рекуперация 65%, контролирана от DigiNet5 система; 10 рециркулационни апарата TopVent® DKV-9D, контролирани от системата TempTronic.

Bauhaus Zadar - 8 апарата за подаване на пресен въздух RoofVent®TWC-9D с рекуперация 84%, 8 рециркулационни апарата TopVent® DKV-9D, контролирани от системата DigiNet5.

Постигнахме успешно сътрудничество благодарение на надеждното и ефективно системно решение на Hoval, както и бърз монтаж и лесна поддръжка и с ниска консумация на енергия.

Интересувате ли се от другите ни референции? Прочетете още 
Попитайте консултант на Hoval за най-доброто решение за Вашата инвестиция