Hoval прекрачи прага на Маестро Георге Замфир

◄ Обратно към статиите

Лириката, музиката, изблика на най-дълбоките емоции и ОВК технологията, на пръв поглед са толкова различни неща, но всъщност реалността ни показва, че имат нещо общо и то повече, отколкото предполагаме. 

Георге Замфир е известен като „Царят на пан-флейтата“ и притежава редица награди и медали, сред които са: Ватиканският медал, титлата офицер и рицар на Франция, Белгия и Люксембург, командир на Колумбия.

Той успява да усъвършенства своите умения с почти забравен  музикален инструмент, преминавайки границите из цял свят, а ние от Hoval сме горди, че прекрачихме прага му.   

Georghe-Zamfir-Hoval

Това, което мотивира  Маестро Замфир да избере системно решение за отопление за къщата си в Кобиа, е неговото ентусиазирано отношение към отговорността за опазване на околната среда и природата. Ето какво ни разказа той:

Казват, че бог Пан е сътворил пан-флейтата от тръстика, в която се е вселила горска нимфа. Историята на пан-флейтата е свързана с елемент от природата. Много бихме искали да разберем малко повече за личната връзката на маестро Замфир с природата. 

Винаги съм изпитвал дълбока привързаност към природата. Израстнах и се формирах като личност в близост до нея. От ранно детство съм свързан с живота на село, селскостопанските животни, живях в хармония с тях до края на моето юношество, докато не отидох в музикалната гимназия в Букурещ . Заради тях открих тайните на природата, аз изпитвам емоционална привързаност към тази безграничност, към тази безкрайна рамка, която всъщност е природата. И в тази необятност открих толкова много явления, толкоова много цветове, толкова много звуци – това спомогна за сформирането на цялата ми вселена, вярата ми от ранното ми детство до днес.

Ентусиазмът в много области се разглежда като елемент, който отличава лошите резултати на изпълнението от изключителните резултати. От Ваша гледна точна ентузиазмът необходим ли е за постигането на успеха?

Без ентусиазъм и старание, няма резултати, той е двигателят на успеха. Без ентусиазъм, който всъщност е стимулатор за цялостното израстване на човека, цялата му кариера и изобщо целия му земен път, не може да се постигне нищо ценно, нищо забележимо.  

Мотото на Hoval гласи ,,Отговорност към енергията и околната среда“. Това беше ли важен критерий, за да изберете решението на Hoval да отоплява дома Ви в Кобиа?  

Със сигурност. Винаги съм имал голямо уважение към природата и околната среда. Hoval е производител, към който спокойно можем да добавим думата ,,съвършенство“, а когато сте свързани със съвършенството, отговорността е голяма. А отговорността по своему изисква постигането на най-високи нива, когато става въпрос за избор. Hoval спазва тези аспекти и изборът, който компанията е направила граничи със съвършенството . 

Hoval е компания, която се стреми да развива екологични решения – ние сме отговорни към околната среда. Смятате ли, че ставаме свидетели на това как човекът отново се връща към природата в днешно време, като се има в предвид всички екологични дейности, които продължават да се разрастват и развиват?

Georghe-Zamfir- Hoval

Споделям мнението Ви, но аз вярвам, че съществува само една тенденция за постигането на реинтеграция или приближаване към природата, а това е с практика.  Както прави и Hoval  като отговорен към природата производител. Мнението ми се затвърди още повече, след като се уверих в ниското потребление на дървен материал от котела на Hoval, който беше моят избор за отопление и невероятната му ефективност, която се постига с това минимално потребление.

Творческият дух, иновациите, ентусиазмът и природата като първичен източник на вдъхновение са някои от основните елементи, които споделихме при създаването на тази връзка.

Ние от Hoval, чрез котела Agrolyt, сега сме част от вселената на маестро Георге Замфир и му благодарим, че сподели с нас и читателите на нашия блог своите мисли и лични впечатления.
  

George-Zamfir-Hoval-sistemno-reshenie-za-otoplenie
автор
Alexandra Dragoi