Hoval с кралски препоръки за енергийна ефективност и опазване на климата

◄ Обратно към статиите

Hoval е носител на Кралските препоръки на Нейно Величество Кралица Елизабет II. Продуктите HOVAL са подходящи не само за Кралството, но също са предпочитани и от футболните клубове, болници и Кралските военновъздушни сили.

Причината?

Hoval оптимизира използването на енергийни източници и спомага за опазване на климата.


UltraGas® в двореца: Средновековна постройка се превръща в Кралски Дворец. Това звучи като приказка, но е действителна история за кралския дворец Хемптън Корт в Югозападен Лондон, за който Крал Хенри VIII изразходва огромно количество пари за ремонт в модерния тогава стил барок. По-късно кралица Виктория отваря двореца за посещения. Днес той е магнит за туристи. Сега започна нова глава в историята на двореца. Истинска, но модерна приказка разбира се: дворецът е снабден с 2 бр. кондензни котли UltraGas®. Каквото е добро за Бъкингамския дворец и Закъма Уиндзор, то е достатъчно добро и за Двореца Хемптън Корт. "След като направихме равносметка, новите котли ни спестяват около £ 4000 от енергийните разходи всяка година ", казва Дарън Кинг от екипа по поддръжка „и това не е всичко, котлите също подобряват баланса на CO2“. Новата отоплителна система може да бъде контролирана изключително точно.

buckingam

Именно това впечатлява Дарен Кинг, тъй като температурите в Двореца не трябва да надвишават 16°С, за да се предотврати изсушаване на тъканите. И за да завършим най-новата глава в тази история на Хемптън Корт: стените и тавана не могат да бъдат докосвани. Ето защо е монтирана рамка на пода около котлите, към която са прикрепени тръбопроводи, фитинги и вентили.

football

UltraGas® и CompactGas за Манчестър Сити: Един град като никой друг - Манчестър е луд по футбола. Футболния клуб Манчестър Сити е започнал работата по изграждането на футболна академия в близост до неговия стадион, в центъра на която ще има стадион със 7000 места, където резервните играчи и млади таланти ще тренират. Поръчани са 6 броя сдвоени котлиUltraGas®2000D, които ще бъдат използвани за затопляне тревната площ на 17 полета за обучение, а 2 броя котли CompactGas с мощност от 2,2 MW ще осигурят гореща вода за лятото и отопление през зимата. Четиридесет от най-добрите играчи ще живеят и ходят на училище в сградите на академията.

„Ние избрахме за Hoval, защото конструкциите на котлите е изключително усъвършенствана и знаем, че можем да разчитаме на техните технически експертни знания".

ultragas3in1
Ако тази статия Ви е харесала, моля споделете я.
автор
Stanimira Dimitrova