Всички статии относно: Апартаменти Изчисти филтър

Хотелите, спортните центрове и дори жилищните блокове имат големи нужди за битова гореща вода, как да ги осигурим по най-ефективния и икономичен начин?

28 март 2021
Жилищните сгради, хотелите и  спортните зали често се нуждаят от топла вода в големи количества и то в пиковите часове, за да може много хора да имат възможността да се къпят едновременно.
прочетете повече

Комфортна вентилация: просто реклама или абсолютна необходимост?

27 март 2018
прочетете повече

Жилищните сгради, хотелите и спортните зали често се нуждаят от топла вода в големи количества и то в пиковите часове. Как да я осигурим?

12 юли 2016
Жилищните сгради, хотелите и  спортните зали често се нуждаят от топла вода в големи количества и то в пиковите часове, за да може много хора да имат възможността да се къпят едновременно. Какъв е най-ефективният, природосъобразен и спестяващ място начин, за да си осигурим тази топла вода?  Това...
прочетете повече

Предизвикателството „комфортен дом“. Как да планираме премиум комфорт в еднофамилни къщи и апартаменти?

25 февруари 2016
Знаете ли, че: 80% от времето си сме на закрито. Замислете се, наистина е така. Не само времето, което прекарваме в офиса, в магазини и трговски центрове, но и времето в прекарано в дома.
прочетете повече

Какво е бъдещото отопление и какво трябва да знаем преди да изберем?

09 февруари 2016
С комфорта в домовете ни и с опазването на околната среда, не трябва да се правят компромиси. Двете трябва да вървят ръка за ръка. Отоплението, охлаждането, вентилирането на дома ни и подготовка на гореща вода трябва да са възможно най-ефективни, икономични и улеснени. Те трябва да Ви доставят желания...
прочетете повече