Всички статии относно: Спортни зали Изчисти филтър

Хотелите, спортните центрове и дори жилищните блокове имат големи нужди за битова гореща вода, как да ги осигурим по най-ефективния и икономичен начин?

28 март 2021
Жилищните сгради, хотелите и  спортните зали често се нуждаят от топла вода в големи количества и то в пиковите часове, за да може много хора да имат възможността да се къпят едновременно.
прочетете повече

RoofVent® и TopVent® с термопомпа - шампиони в енергоспестяването

05 септември 2019
Hoval произвежда децентрализирани климатични апарати от 40 години. От самото начало ефективното потребление на енергия е водещ принцип за развитието на всяко следващо поколение покривни климатични апарати.
прочетете повече

Най-модерният басейн за подводни филмови снимки в Европа се отоплява от Hoval

08 август 2018
Басейнът на Nu Boyana Film Studios е специално проектиран за подводни снимки.  Широчината му е 20 m, дъблочината 6 m, а обемът му е 2400 m3. През специален страничен прозорец с размери 2,10х1,60 m режисьорите наблюдават подводните снимки.
прочетете повече

Вентилацията в спортните зали. Колко пресен въздух трябва да бъде осигурен? – бързи съвети за проектантите

15 март 2016
Количеството на пресен въздух в една спортна зала зависи от предназначението и натоварването й. Например,  ако се използва само като тренировъчна зала за ограничен брой атлети ще бъде необходимо малко количество пресен въздух, но ако там се провеждат спортни мероприятия  с много състезатели...
прочетете повече