13.11.2018

Студенти архитекти направиха своя първи допир до HomeVent комфортна вентилация на workshop в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София

Практически Workshop на тема „Съхрани енергия, построй комфорт“ се проведе на 13-ти ноември в Университета по архитектура, строителство и геодезия.
Организатор на събитието бе Хобеликс, а ние от Ховал, заедно с партньорите ни от Винербергер запознахме младите студенти как да запазят енергията и да постигнат максимален комфорт на обитаване в своите бъдещи проекти.

Защо е важно да опазваме околната среда?

dsc03516.jpg
По време на презентацията бе засегната темата относно опазването на околната среда и как да намалим вредните емисии във въздуха. Кои са най-големите замърсители и как да се минимизира тяхното влияние.
 
Студентите се запознаха с най-добрите практики и най-ефективни системи за отопление, охлаждане, вентилация и климатизация за всеки тип сгради.

Workshop & Winners

Студентите направиха своя първи допир до рекуперативната система за комфортна вентилация HomeVent и в едно бързо и интересно състезание успяха да изградят основните детайли на системата. Най-сръчните получиха и специални награди от Hoval.