Има само едно място, където можете да седнете високо в планината, 2500 м ...

... над морското равнище, на първия ред на Алпите: на Сентис. Меките сини води на езерото Констанс се разстилат на юг, а Цюрихското езеро се вижда на запад. На север се намира море от 2000 величествени планински върхове. В ясни дни панорамата достига чак до Цугшпице и Ортлер, до Айгер, Мьонх и Юнгфрау.
На Сентис, хората работят нон-стоп. Ден и нощ. Скалистият връх с дълъг "пръст" 123m в небето е като символ на тази дейност: антенната мачта Swisscom за предаване на радио, телевизия, телефон и мобилни мрежови сигнали. Докато зимната слана превръща антената в странна скулптура, гостите са добре настанени в „Стария Сентис“ - близкия планински хан. Рюди Мансер, правнук на основателя, приютява "планинари, астролози, поклонници на пълнолунието, хора, търсещи спокойствие и тези, които просто избягват мъглата", както самият той се изразява. 
Преди години, с въжения лифт бяха пренесени два котела Hoval Uno-3 към планината. Оттогава те се грижат за комфортното отопление изключително надеждно, което не е маловажно, тъй като сервизните техници не са в състояние да се отзоват в най-кратък срок до тази труднодостъпна точка.

Вижте други референции
Попитайте експерт на Ховал за най-доброто решение на вашата инвестиция