„Хамбергер България“ в гр. Севлиево.

Новопостроеното хале на завода „Хамбергер България“ за производство на WC седалки, отличаващи се с високо качество и съвременен дизайн, е със застроена площ от 3000м2, височина на борда 9.20 м. Конструкцията на сградата е от сглобяеми стоманобетонови колони, греди и столици.

Системно решение на Hoval за обекта включва децентрализирана климатизация с 2 бр. климатични апарати за подаване на пресен въздух TopVent CAU9D, 1 бр. апарат на рециркулация TopVent DHV 9D и високоефективен кондензен газов котел UltraGas 350 kW, който захранва с топлоносител покривните апарати.

В сградата е осигурен максимален комфорт само с три покривни апарата: равномерно затоплена и вентилирана работна зона с подсигурен пресен въздух и рециркулация. Предотвратено е задържането на топъл въздух високо горе в топлинни джобове, а това от своя страна води до големи икономии на енергия. Специално разработения за климатичните апарати Air-Injector разпределя и завихря въздуха така, че топлия въздух ефективно се сваля в работната зона със скорост до 0,2 m/s, без да се образува течение. Апаратите са окомплектовани със задвижки за Air-Injector, а целият процес се контролира от управление TempTronic®.

Апаратите Hoval TopVent® бяха монтирани бързо и лесно, благодарение на компактния си дизайн, ниското си тегло, както и отсъствието на необходимост от въздуховоди. Те се доставят готови за свързване, изцяло сглобени и предварително окабелени, което редуцира разходите и необходимото време за инсталация.

Интересувате ли се от другите ни референции? Прочетете още 
Попитайте консултант на Hoval за най-доброто решение за Вашата инвестиция