Хотел Калина Гардън, к.к. Слънчев бряг

Гостите на Хотел Калина Гардън в Слънчев бряг се радват на комфортен престой с гарантирано постоянни количество и температура на топлата вода. Това е благодарение на монтираните 50 броя слънчеви колектори UltraSol, разпределени по 10 колектора в 5 групи. Колекторите усвояват изключително ефективно слънчевите лъчи, произведени са по съвременни технологии, отговарят на минималните годишни изисквания от 525 kW/m2 и имат Solar Keymark сертификат.

Монтажът на колекторите стана изключително бързо и лесно, благодарение на системата за хидравлично свързване и монтаж, която се предлага заедно с тях. Колекторите са с ниска конструктивна височина, тънка отлята алуминиева рамка и антирефлексно соларно стъкло, които се съчетават в изключително елегантен и дискретен дизайн. Соларната инсталация се контролира от управлението Hoval UVR 61-3.

Хотел Калина Гардън се радва на едно екологично чисто и изискано решение за битова гореща вода чрез слънчеви колектори Hoval UltraSol. С използване на слънчевата енергия ще бъдат постигнати значителни икономии на енергия и ще се спестят пари.

Hoval осигури подкрепа по време на проектирането, монтажа и пускането в експлоатация, като по този начин гарантира, че всички компоненти в системата са перфектно свързани и осигуряват максимална ефективност.

Интересувате ли се от другите ни референции? Прочетете още 
Попитайте консултант на Hoval за най-доброто решение за Вашата инвестиция