Hoval TopSafe ® - it pays! струва си

Top Safe е споразумение, което предоставя на своите клиенти пакет от услуги за оборудване от HOVAL , които са монтирани на конкретния обект. Сервизът от Hoval може да работи по-систематично , по организиран начин , като направите всичко, което е необходимо да се инсталира на устройството Hoval работещо безотказно , икономино и с дълъг живот . Споразумението е с фиксиран размер и да се гарантира изпълнението на услуги, включително и разходите за пътуване и основните материали , които трябва да се използва по време на сервизното обслужване. Услугата TopSafe се практикува успешно в Hoval от години в Швейцария , Австрия и други западноевропейски страни - сега ние имаме възможност да се възползваме от този опит и в нашата страна.

  • Hoval TopSafe ® осигурява постоянна грижа за оборудване HOVAL до 12 години.
  • Hoval TopSafe ® предпазва от непредвидени разходи за ремонт и ви позволява да планирате разходите за поддръжка.
  • Hoval TopSafe ® увеличава ефективността на вашата система и винаги е настроена правилно, спестява пари и предпазва околната среда .
  • Hoval TopSafe ® е защита срещу непредвидени проблеми в случай на повреда, сервизното обслужване е на разположение денонощн , 365 дни в годината.
  • Hoval TopSafe ® гарантира най-високо качество на услуги. Всички услуги трябва да се извършват от сервизни специалисти на Hoval. Вашата инвестиция е в добри ръце.

Поискай оферта за TopSafe ® >>