Еднофамилни къщи: Системни решения за отопление, вентилация, и топла вода. Изберете най-добрата система за Вас: „Blue“ с газов котел, “Green“ с термопомпа вода-вода или “Cool green” – термопомпа въздух-вода

"Cool green" система​ "Green" система​ "Blue" система​
Моля изберете Вашето решение:
Избери системно решение: отопление, топла вода, вентилация
homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Уникална система за комфортна вентилация. Гарантирана максимална ефективност чрез рекуперация не само на топлина, но и на влага чрез ротационен топлоомбенник. Лесна за употреба, ефективна и гъвкава.

Дебит: 180 до 600 m3/h
Рекуперация: до 84,5% » Вижте повече

ultrasol_eco_r1_43265_hg_web-1.jpg
UltraSol

Слънчевите колектори могат да задоволят нуждите от топла вода за индустриалния процес.

Сертификат Solar Keymark: Да 
Ефективност η0: 85,1% 
Обща повърхност: 2,52 m2» Вижте повече

multival_5282_hg-1.jpg
MultiVal

Бойлер с две серпентини 

Обем: 300 до 2000 l 
Топлоизолация: до 100 mm: 
За плоски колектори: до 36 m2 » Вижте повече

thermalia_4288_hg.jpg
Thermalia

Термопомпа вода/вода
За отопление и пасивно охлаждане

Мощност: от 6 до 19 kW
COP W10/W35: до 5.5
COP B0/W35: до 4.5» Вижте повече

Със система "Green" можете да превърне дома си в малка топлоцентрала, която обхваща изцяло нуждите Ви от енергия с помощта на устойчиви, екологични и чисти енергийни източници като: геотермални води, почва и слънце.

Бюджетното решение се състои от:​

hoval-ednofamilna-kashta-otoplenie-termopompa-voda/voda
  • Най-ефективната геотермална термопомпа Thermalia®, която получава повече топлина от използваната енергия в сравнение с всяка друга
  • Ултра тънки, ултра леки соларни колектори с доказана ефективност и KeyMark. Стилен дизайн с антирефлексно покритие, готови да бъдат монтирани на всеки покрив.
  • Бойлер за битова гореща вода, компактен и ефективен.
  • Комфортна жилищна вентилация HomeVent осигуряваща денонощно свеж и проветрен дом, която ще Ви спести до 20-30% от сметките за отопление.
  • Интелигентно и лесно за употреба управление, което можете да контролирате и следите онлайн.

Въздухът, който дишате​


Ние прекарваме повече от 80% от времето си на закрито и да правим 15,000-20,000 вдишвания на ден. Знаете ли, че замърсяването в дома Ви може да бъде до 100 пъти по-лошо от външната среда. Малките частици и микроби, които се движат във въздуха в дома Ви могат да предизвикат симптоми на алергия или да причинят други неудобства, като например главоболие. Ако децата Ви имат алергии или астма, комфортната вентилацията е от решаващо значение за Вашия нов дом. Също така с нея Вие избягвате натрупването на прах, влизането на насекоми, спасявате се от шума навън и решавате проблема с излишната влага.

Контролът, от който се нуждаете​

kontroler-inteligentna-sistema-ot-hoval
Ние харчим над 30% от бюджета на домакинствата ни за отопление. Сега само с едно кликване на мишката, в реално време и архив Вие можете да следите производителността и ефективността на отоплителната система, така че винаги да имате общ поглед върху разходите си за енергия. Можете също така да контролирате отоплението си през смартфон и да го адаптирате към желана от Вас дневна или седмична програма според Вашето ежедневи - така ще спестите енергия през деня, но ще се насладите на топлина вечерта.

Мнение, на което може да се доверите​
Над 500 000 души, точно като Вас ни се довериха. Някои от тях любезно споделиха опита си и ни дадоха практически съвети за това какво работи и какво не в новите им домове. Вижте и други хора и семейства като Вас.

Примери, които може да видите​

komfortna-ventilaciq-za-vashiq-dom-ot-hoval
Погледнете какво избраха някои други домове като Вашия и намеряете примери, подходящи за вашите нужди. Газ или термопомпа, въздух или вода? Намерете примери за екологичните и икономични системни решения. 
Виж нашите референции тук
1/15
 
« Назад

test