Еднофамилни къщи: Системни решения за отопление, вентилация, и топла вода. Изберете най-добрата система за Вас: „Blue“ с газов котел, “Green“ с термопомпа вода-вода или “Cool green” – термопомпа въздух-вода

"Cool green" система​ "Green" система​ "Blue" система​
Моля изберете Вашето решение:
Избери системно решение: отопление, топла вода, вентилация
homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Уникална система за комфортна вентилация. Гарантирана максимална ефективност чрез рекуперация не само на топлина, но и на влага чрез ротационен топлоомбенник. Лесна за употреба, ефективна и гъвкава.

Дебит: 180 до 600 m3/h
Рекуперация: до 84,5% » Вижте повече

belaria_twin_ar_hg_50331.jpg
Belaria

Термопомпа въздух/вода
За отопление и охлаждане, възможност с и без вграден бойлер.

Мощност: от 4 до 16 kW
COP A7/W35: до 4.47
EER A35/W7: до 2.51» Вижте повече

thermalia_compact_m_hg_0511_1354.jpg
Belaria SRM

Термопомпа въздух/вода сплит-система, подходяща за отопление, охлаждане и топла вода в нови и реновирани сгради.

Топлинна мощност  4 – 16 kW
Охладителна мощност 6 - 16,8 kW
Енергиен клас: A ++ и A +++» Вижте повече

Отопление, битова гореща вода и климатизация, както и свеж, пресен и здравословен въздух са на Ваше разположение в системата "Cool green". Удобно, икономически ефективно и екологично предложение за Вашия дом.

Бюджетното решение се състои от:​

sistemni-resheniq-za-otoplenie-i-klimatizaciq-za-ednofamilni-kushti-hoval
  • Високоефективна термопомпа въздух/вода Belaria® за отопление и охлаждане
  • Възможно е да бъде и с вграден бойлер за битова гореща вода
  • Комфортна жилищна вентилация HomeVent осигуряваща денонощно свеж и проветрен дом, която ще Ви спести до 20-30% от сметките за отопление.
  • Интелигентно и лесно за употреба управление, което можете да контролирате и следите онлайн.

Въздухът, който дишате​Ние прекарваме повече от 80% от времето си на закрито и да правим 15,000-20,000 вдишвания на ден. Знаете ли, че замърсяването в дома Ви може да бъде до 100 пъти по-лошо от външната среда. Малките частици и микроби, които се движат във въздуха в дома Ви могат да предизвикат симптоми на алергия или да причинят други неудобства, като например главоболие. Ако децата Ви имат алергии или астма, комфортната вентилацията е от решаващо значение за Вашия нов дом. Също така с нея Вие избягвате натрупването на прах, влизането на насекоми, спасявате се от шума навън и решавате проблема с излишната влага.

Контролът, от който се нуждаете​

energiini-spestqvaniq-s-inteligentna-kontrolna-sistema-ot-hoval
Ние харчим над 30% от бюджета на домакинствата ни за отопление. Сега само с едно кликване на мишката, в реално време и архив Вие можете да следите производителността и ефективността на отоплителната система, така че винаги да имате общ поглед върху разходите си за енергия. Можете също така да контролирате отоплението си през смартфон и да го адаптирате към желана от Вас дневна или седмична програма според Вашето ежедневи - така ще спестите енергия през деня, но ще се насладите на топлина вечерта.

Мнение, на което може да се доверите​
Над 500 000 души, точно като Вас ни се довериха. Някои от тях любезно споделиха опита си и ни дадоха практически съвети за това какво работи и какво не в новите им домове. Вижте и други хора и семейства като Вас.

Примери, които може да видите​

otoplitelni-sistemi-za-kushta-ot-hoval
Погледнете какво избраха някои други домове като Вашия и намеряете примери, подходящи за вашите нужди. Газ или термопомпа, въздух или вода? Намерете примери за екологичните и икономични системни решения. 
Виж нашите референции тук
1/15
 
« Назад

test