Еднофамилни къщи: Системни решения за отопление, вентилация, и топла вода. Изберете най-добрата система за Вас: „Blue“ с газов котел, “Green“ с термопомпа вода-вода или “Cool green” – термопомпа въздух-вода

"Cool green" система​ "Green" система​ "Blue" система​
Моля изберете Вашето решение:
Избери системно решение: отопление, топла вода, вентилация
homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Уникална система за комфортна вентилация. Гарантирана максимална ефективност чрез рекуперация не само на топлина, но и на влага чрез ротационен топлоомбенник. Лесна за употреба, ефективна и гъвкава.

Дебит: 180 до 600 m3/h
Рекуперация: до 84,5% » Вижте повече

ultrasol_eco_r1_43265_hg_web-1.jpg
UltraSol

Слънчевите колектори могат да задоволят нуждите от топла вода за индустриалния процес.

Сертификат Solar Keymark: Да 
Ефективност η0: 85,1% 
Обща повърхност: 2,52 m2» Вижте повече

multival_5282_hg-1.jpg
MultiVal

Бойлер с две серпентини 

Обем: 300 до 2000 l 
Топлоизолация: до 100 mm: 
За плоски колектори: до 36 m2 » Вижте повече

ultragas_d_schnitt_web.jpg
UltraGas®

Кондензен газов котел с патентован топлообменник aluFer® , предоставящ висока ефективност.

Мощност: от 15 до 2300 kW 
Ефективност: до 109,9 % 
CO2 редуциране: до 90 тона/година» Вижте повече

belarias_ausseneinheit_6_11.jpg
Belaria
thermalia_compact_m_hg_0511_1354.jpg
Thermalia

Ако районът Ви е газифициран, то бюджетното решение е за Вас. Изключително икономично с минимален разход на енергия, базирано на газов кондензен котел и ултра тънки и ефективни слънчеви колектори. С него ще забравите големите сметки за енергия.

Бюджетното решение се състои от:​

sistemno-reshenie-za-otoplenie-i-ventilaciq-kondenzen-gazov-boiler-inteligentna-kontrolna-sistema
  • Високоефективен кондензен газов котел с минимални разходи на енергия и опазващ околната среда.
  • Ултра тънки, ултра леки соларни колектори с доказана ефективност и KeyMark.   Стилен дизайн с антирефлексно покритие, готови да бъдат монтирани на всеки покрив.
  • Бойлер за битова гореща вода, компактен и ефективен.
  • Комфортна жилищна вентилация HomeVent осигуряваща денонощно свеж и проветрен дом, която ще Ви спести до 20-30% от сметките за отопление.
  • Интелигентно и лесно за употреба управление, което можете да контролирате и следите онлайн. 

Използвайте слънчевата енергия за подпомагане на отоплението. Спестете от разходите за инвестиция и енергия.

solardirekt--30pro-save.jpg

Досега слънчевите колектори са използвани главно за затоплянето на битова гореща вода. С модерната технология от Hoval, излишната слънчева топлина може да бъде пренасочена  директно в котела и да се използва за подпомагане на отоплението, благодарение на вградения в него голям воден обем. Това директно води до по-висок клас енергийна ефективност A ++  и до значително по-ниски оперативни и инвестиционни разходи. Изключително подходящо решение за еднофамилни къщи, ново строителство и реновации.  

Въздухът, който дишате​


Ние прекарваме повече от 80% от времето си на закрито и да правим 15,000-20,000 вдишвания на ден. Знаете ли, че замърсяването в дома Ви може да бъде до 100 пъти по-лошо от външната среда. Малките частици и микроби, които се движат във въздуха в дома Ви могат да предизвикат симптоми на алергия или да причинят други неудобства, като например главоболие. Ако децата Ви имат алергии или астма, комфортната вентилацията е от решаващо значение за Вашия нов дом. Също така с нея Вие избягвате натрупването на прах, влизането на насекоми, спасявате се от шума навън и решавате проблема с излишната влага.

Контролът, от който се нуждаете​

nova-kontrolna-sistema-TopTronicE
Ние харчим над 30% от бюджета на домакинствата ни за отопление. Сега само с едно кликване на мишката, в реално време и архив Вие можете да следите производителността и ефективността на отоплителната система, така че винаги да имате общ поглед върху разходите си за енергия. Можете също така да контролирате отоплението си през смартфон и да го адаптирате към желана от Вас дневна или седмична програма според Вашето ежедневи - така ще спестите енергия през деня, но ще се насладите на топлина вечерта.

Мнение, на което може да се доверите​
Над 500 000 души, точно като Вас ни се довериха. Някои от тях любезно споделиха опита си и ни дадоха практически съвети за това какво работи и какво не в новите им домове. Вижте и други хора и семейства като Вас.

Примери, които може да видите​

efektivno-otoplenie-za-doma-ot-hoval
Погледнете какво избраха някои други домове като Вашия и намеряете примери, подходящи за вашите нужди. Газ или термопомпа, въздух или вода? Намерете примери за екологичните и икономични системни решения. 
Виж нашите референции тук
1/15
 
« Назад

test