Посрещнете новото поколение. Улеснение за Вашия бизнес.

Улеснението в работата идва само, ако овладеете сложността.

Когато започнахме с разработването на TopTronic, ние попитахме клиентите за най-голямото им безпокойство. Те отговориха: сложност. Така ние се изправихме пред предизвикателството да разработим изцяло нова контролна система. Резултатът е инженерингов шедьовър - толкова сложен вътре, а толкова опростен отвън. Ние вярваме, че това ще промени завинаги начина, по който работят котли, термопомпи, бойлери, слънчеви колектори и ще ги обедини в една перфектна система.

1-universal.png

Универсалност

Най-новото ни поколение котли, термопомпи, бойлери, слънчеви колектори са с нова контролна система, с напълно ново ниво на опростеност, модулност, свързаност и потребителски опит. С тях системите се управляват с лекота, независимо дали са базирани на един или няколко енергийни източника за отопление или охлаждане, дали са единична бройка или в каскади до 8 единици. Край на проблемите с различни контролери за управление на различни уреди и системни конфигурации.

2-easy-start-up.jpg

Включване

Асистентът за стартиране ще Ви впечатли. Той ще Ви напътства стъпка по стъпка по време на въвеждане в експлоатация на цялата система и то със съвсем разбираем текст. Също така ще Ви покаже и всички възможни проблеми. Максимално опростено, само с върха на пръстите.

3-monitoring.jpg

Наблюдение

Невероятният свят на интернет се разширява сега и в отоплението, охлаждането и вентилационните системи.  С TopTronic® E, свързан с интернет, обслужването на Вашите клиенти ще е по-добро от всякога - наблюдавате и оптимизирате всички Ваши системи от екрана на Вашия компютър или мобилно устройство.

4-extendable.png

Разширение

Просто като "Lego". Модулният хардуер Ви позволява лесно да разширявате съществуващата или нова система с допълнителни компоненти от Hoval - друг източник на енергия, допълнително отопление, соларни колектори на покрива или още един бойлер: просто включете друг модул в менюто... и готово!
5-connected.png

Свързаност

Вашите сгради имат все повече и повече автоматизация, а TopTronic® E става все повече свързан. Избрали сте система за управление на сградата за врати, прозорци, щори, електроенергия и осветление. TopTronic® E ще се свърже също с нея. Той управлява с лекота ModBus или KNX интерфейс. Искате още по-голяма свързаност: TopTronic® E сега е готова интелигентна мрежа - шампион по свързаност.

tte_visuals_scalable_bhkw_strom_heizen2.png

Мрежа

Градовете и тяхната инфраструктура растат. Централните топлопреносни мрежи са във възход и TopTronic® E обича това. Заедно с големия си брат TopTronic® Supervisor, те образуват ненадминат екип за обслужване на топлофикационните мрежи с визуализация, наблюдение и оптимизация в реално време. Изключително от Hoval.