Софтуер за проектиране на ОВК системи – HK Select

Липсват ли Ви специфични технически данни за конкретен вентилационен апарат, който Ви е необходим за Вашия проект? Срещате ли трудности в намирането на информация за топлинната мощност, температурата на подавания въздух, проектни данни за хидравлично оразмеряване, данни за необходимата ел. мощност, габаритни размери, тегло, шум или повече информация от наръчника за проектанти? Намерете решението за Вашия проект, улеснете процеса на проектиране като  използвате специално създадената  програма  'HK-Select' . С нея ще направите бързи и лесни калкулации, ще можете да получите цялата необходима информация и да експортирате DWG файл,  може да приложите директно разпечатка към проекта си. Тази програма е абсолютно безплатна и лесна за сваляне. 


Уникално решение за перфектно проектиране на вентилация, отопление и охлаждане

Програмата за прокетиране  Select HK улеснява работата на проектантите на вентилационни, отоплителни и охладителни системи за производствените сгради, логистични центрове, спортни зали, хипермаркети и всички еднообемно сгради. Програмата обхваща всички вентилационни апарати от продуктовото портфолио на Hoval. Предоставя точни данни за Вашите проекти и е базирана на въведените данни от Вас относно изходните данни на обекта. Тя изчислява пълната техническа информация на ОВК оборудването  включително и степента на топлинна рекуперация за конкретния апарат, проект и условия. Като потребител можете просто изберете подходящо съоръжение от предложения списък с подходящи апарати RoofVent и TopVent и само с един клик да получите необходимите данни за Вашия проект!

Софтуер за по-бързо проектиране на ОВК системи

Програмата прави работата Ви по-ефективна и предлага възможност за експортиране на DWG файлове на всички видове децентрализирани климатични апарати за по-лесното им използване  на CAD системи.  Има и предварително изготвени специкафиционни текстове, за да се улесни създаването на документацията. Софтуерът за проектиране:

  • осигурява директна подкрепа по отношение на 2D CAD файлове (dxf) с размери
  • предоставя 3D файл в .stp за интеграция на проекти и .pdf формат за 3D визуализация със стандартен софтуер
  • осигурява 2-тръбна и 4-тръбна система на вентилационните апарати TopVent и RoofVent
  • позволява изчисление с променлив дебит на въздуха за апаратите работещи на пресен въздух
  • Достъпен е на няколко езика: EN, FR, IT, PL, CZ, RS, BG, HU, RO, HR, UA, RU
За да изтеглите HK Select, моля оставете Вашите данни. След това ще получите линка за сваляне. 
Полетата със * са задължителни