Belaria® pro (24)
Вътрешно тяло.

Компактно, монтирано на стена вътрешно тяло.

Контролна система TopTronic® E

прави екологично, икономично, надеждно и интелигентно отопление по-лесно от всякога.

Външно тяло.

Термопомпа в изпълнение моноблок.

Хладилен кръг.

Охлаждащият кръг на термопомпата е разположен изцяло във външното тяло и използва пропан като естествен хладилен агент.

Belaria® pro (24)

Термопомпа въздух/вода за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода.

Отговорност към енергията и околната среда, докато живеете комфортно: възможно е - дори по-лесно от всякога! Термопомпа въздух/вода произвежда екологична топлина от околния въздух, използвайки електричество като движеща енергия. Монтира се извън къщата. Управлява се от монтирано на стена, спестяващо място вътрешно тяло. Термопомпата се отличава с ефективност благодарение на модулацията. Той непрекъснато адаптира произведената мощност към търсенето. Благодарение на това предимство той печели точки през цялата година, особено в преходния период, който представлява най-голямата част от отоплителния сезон. Допълнително предимство на нестандартната работа: с намалена мощност, термопомпата е още по-тиха от преди, благодарение на отличната акустична изолация.
Повишен летен комфорт благодарение на интегрираната охлаждаща функция CleverCool.
Спестете пари с максимална ефективност през цялата година. Spestete pari s maksimalna efe
Изключително тиха работа благодарение на идеално хармонизирани компоненти.
Бърз и лесен монтаж.

Контролна система TopTronic® E

Семейството продукти на Hoval използва стандартизирана стратегия за управление, системата за управление TopTronic® E. Тя контролира работата на термопомпата - и може да направи дори повече. Системният контролер свързва термопомпата, резервоара за вода и домашната вентилация, създавайки ефективна цялостна система. Всички елементи на тази система са хармонизирани по такъв начин, че да се получи възможно най-висока ефективност при възможно най-ниска консумация на енергия. Работата чрез приложението HovalConnect и допълнителна соларна система, дори на по-късна дата, е лесно възможна. Благодарение на модулния дизайн на управлението на системата, отделните продукти могат лесно и почти свободно да се комбинират за създаване на енергоспестяващи системи.

Топло през зимата, прохладно през лятото.

Комфортната функция CleverCool го прави възможно! Термопомпата може да охлади помещения през лятото и да осигури приятен вътрешен климат. Страхотното нещо: функцията вече е включена в устройството.
За инсталирането на вашата термопомпа и отоплителна система Hoval предлага широка гама от персонализирани аксесоари, които улесняват инсталирането.

Технически данни


Тип (24)
Клас на енергийна ефективност, отопление A+++
Мощност отопление при A2W35 (EN 14511) 10,1 - 24,0 kW
Мощност охлаждане при A35W18 (EN 14511) 10,2 - 24,4 kW
SCOP при 35 °C (EN 14825) 5,7
Категория Термопомпа въздух-вода
Сегмент на изпълнение 31 - 500 kW (еднофамилни къщи / малки търговски обекти)
Монтаж Външен 
Функция Отопление / Охлаждане