Кондензният газов котел UltraGas грабна пламъка на наградите HVR в Лондон, Великобритания.

◄ Обратно към статиите

През изминалата година се проведоха наградите Heating & Ventilating Review (HVR) 2022. Събитието се състоя в хотел Chelsea Harbour, в Лондон. Престижните трофеи, известни като "Пламъчета", са силно желани от всички в бранша, но само някои от тях успяха да се докоснат до тях. 

Кондензният котел UltraGas® 2 спечели наградата за най-добър продукт за отопление на търговски и индустриални сгради.

Hoval UltraGas 2 - горд носител на наградите HVR 2022
Изключително горди сме, че кондензният котел UltraGas® 2 от Hoval е победител в категория най-добър продукт за отопление на търговски и индустриални сгради.

Новото поколение котли UltraGas® 2 се отличава с редица иновации и патенти в кондензиращата технология, конструкцията и функционалността, които допринасят за най-високата ефективност и ниски разходи за отопление. 

Вижте отличителните техническите предимства на кондензния газов котел UltraGas® 2 , благодарение на които той спечели престижната награда.

HVR - високоуважавана платформа за признаниe

Награда за най-добър продукт за отопление на търговски и индустриални сгради - Hoval UltraGas

Организиратори на събитието са Datateam Business Media, издател на водещото браншово издание Heating & Ventilating Review. Наградите HVR вече 10 години защитават иновациите и високите постижения в отоплителната и вентилационната индустрия.

Благодарение на дългогодишния си опит наградите HVR са разработили процес, който гарантира, че само най-добрите ще получат награди. Те са се утвърдили като високоуважавана платформа за признание, а трофеите им - ласкаво известните "Flameys" - са незабавно разпознаваеми и силно желани от всички.

Наградата беше връчена на официална церемония на Рос Хейли - търговски директор на Hoval Ltd, Великобритания.

Големи спестявания за големи сгради

Инвестиция в газов кондензен котел UltraGas и бърза възвращаемост
Когато цифрите говорят, доказателствата са на лице.

Наградата не е единственото доказателство за най-добрия продукт. Най-добрият и изпитан резултат са реалните спестявания и примерите от практиката, изпълнените обекти и доволните клиенти.

Инвестицията в отоплителна система с кондензен газов котел UltraGas може да се изплати за 1 до 4 години. Колкото по-голяма е мощността, толкова по-бърза е възвраемостта. Вижте как > 

Ще научите още и как болница в Белгия спести 50 000 евро с инвестиция в газов кондензационен котел UltraGas.
Ако статията Ви е харесала, споделете я. 

Източник: hoval.uk 

Proud Winners! Commercial/Industrial Heating Product of the Year 2022 | Hoval

автор
Stanimira Dimitrova