Декларация за съгласие

Вашето удовлетворение е ключът към нашия успех. Нашата основна цел е да гарантираме удовлетвореността на нашите клиенти. Ние предлагаме екологично чисти продукти, разработваме подходящи решения за нашите клиенти и предлагаме първокласно обслужване. На това можете да разчитате! Всеки проект, който предприемаме, е насочен към постигането на тази цел – включително Вашия проект!

Вие решихте да ни позволите да използваме Вашия обект като референтен проект. Благодарим Ви! За нас е удоволствие да Ви присъединим към нашите доволни клиенти и сме много благодарни за желанието Ви да споделите това с външния свят.

За да ни позволите правилно да представим Вашата собственост – независимо дали това е в нашите публикации или на нашия уебсайт(ове) – ние изискваме съответната декларация за съгласие за спазване на Общия регламент за защита на данните (GDPR) и законодателството за авторското право.

Hoval (Hoval Aktiengesellschaft и всички негови филиали) е законно задължен да получи това съгласие, така че да му бъде разрешено да обработва и използва безплатно Вашите изображения, аудио и/или видеозаписи.

Как да дадете съгласието си на Hoval?

  1. Моля, прочетете условията за защита на данните на Hoval и декларацията за съгласие за прехвърляне на правата за използване.
  2. Моля, попълнете изцяло формата за контакт по-долу.
  3. С изпращането на формуляра Вие приемате гореспоменатите условия.
  4. Впоследствие ще получите имейл от Hoval с връзка за повторно потвърждение на Вашите данни.

Можете да оттеглите това съгласие писмено по всяко време.
Благодарим Ви, че ни се доверихте!