09.10.2019

Hoval осигурява комфорт в новия Дневен център за деца "Конкордия"

На официална церемония на 09.10.2019 г. кметът на София, Йорданка Фандъкова и д-р Ханс Петер Хаселщайнер, Председател на Управителния съвет на  “Конкордия Социални проекти” откриха  център от ново поколение за деца и семейства в риск – Детски център Конкордия. Той се намира в кв. Орландовци на площ от над 600 кв.м. и на трите си етажа ще помага в образованието и възпитанието на деца и ще подкрепя над 50 семейства всеки месец. Запазената марка на Конкордия - мобилната работа и консултациите на терен ще продължат да помагат на семейства в крайна бедност в близките нуждаещи се квартали, за да намерят решение на проблемите си, и децата да останат заедно с родителите си и да не изпаднат от образователната система.

vik_7070.jpg
Дневният център за деца ще подкрепя над 50 семейства всеки месец. Сградата е изградена съгласно всички изисквания за комфорт на обитание.

Две термопомпи въздух-вода Hoval Belaria  SRM 16, които работят в каскада, за отопление и охлаждане на цялата сграда (дневни, занимални, столова, спортен салон) и за производство на битова гореща вода.

Децата и семействата ще получат комфорт и топли грижи, както и шанс за по-добро бъдеще.

За нас от Hoval бе изключително приятно да участваме в този проект и пожелаваме успех на Фондация "Конкордия България"
img_9993.jpg
vik_7326.jpg

Текст и снимков материал предоставен от Фондация "Конкордия България"