27.10.2016

Hoval взе участие в презентация пред студентите и преподавателите на ВСУ „Любен Каравелов“На 27 октомври Hoval взе участие в презентация пред студентите и преподавателите на ВСУ „Любен Каравелов“, като поводът бе честване на годишнина на университета. 

В семинара взеха участие, както водещи фирми производители, така и самите студенти от университета. Студентите разказваха за своя професионален опит до момента и какви са стъпките, които са изминали за настоящата им реализация.Споделиха и опита си от реализирани проекти и участия в международни програми за обучения.

student-presentation.jpg

От страна на фирмите производители, участваха представители на различни браншове - от врати и прозорци, строителни материали, до отопление и вентилация.

Управителят на фирма Hoval България инж. Костадин Джампалски запозна аудиторията с интересна информация, както за историята и създаването на фирмата, така и продуктите и системните решения за отопление, вентилация и климатизация на всякакъв тип сгради, които тя произвежда и предлага на българския пазар. Споделен бе и опит от най-интересните реализирани проекти в България за изминалите 5 години от създаването й.

kostadin-djampalski-hoval.jpg

Студентите проявиха голям интерес към новите техонолигии за осигуряване на комфорт в сградите и заявиха интерес за разработване на конкретни проекти със системни решения на Hoval.

 

Накрая беше съчетано полезното с приятното и събитието приключи с коктейл и маскен бал.

final.jpg

Hoval изказва специални благодарности на организаторите от студентския съвет на ВСУ “Любен Каравелов” за предоставената възможност да вземе участие в това мило тържество.