Най-икономичният котел вече и за външна инсталация

◄ Обратно към статиите

Представете си, че можете да изберете отопление, което спестява до 30 % от оперативните разходи. Освен това е изключително лесно за инсталация, управление и предлага максимална гъвкавост по отношение на изискванията за пространство. Звучи прекалено хубаво, за да бъде истина, нали? Представяме Ви Cabin Slim, ново поколение свободно стоящи мобилни котелни инсталации за външен монтаж.  

Защо да инсталирате свободно стоящо мобилно котелно?

Уникалността на това мобилно котелно е в това, че съдържа всички необходими елементи за производството на топлинна енергия и всичко това се намира в иновативен и с компактен дизайн контейнер. Това позволява, източникът на топлина да бъде поставен на идеалното място, без да се притеснявате, че неблагоприятните метрологични условия като дъжд или сняг могат да повлияят на работата или да причинят неизправност. Свободно стоящата топлоцентрала Cabin Slim може да бъде поставен на открито, в непосредствена близост до сградата, терасата на обекта или дори и на покрива, като по този начин спестявате най-ценното - вътрешното пространство. Изберете най-ефективната система за отопление на големи сгради, търговски и индустриални обекти с високоефективен кондензен газов котел. 

hoval_4.jpg

Какъв е опитът на клиентите със системата Cabin Slim?

Поради специфичната ни дейност и оборудване, за нас беше невъзможно да намерим котел, който да се впише в нашия интериор. След това проектантите ни предложиха решението Cabin Slim за външна инсталация. Бях възхитен от идеята за котелно, което може да бъде поставен буквално навсякъде! Сега това интегрирано решение се намира на терасата  на първия етаж от сградата и се управлява изкючително лесно благодарение на дистанционното и интелигентна контролна система. А гъвкавото решение, което спестява ценно пространство и енергия определено си заслужава инвестицията!“ – това са думите на Томислав Ядан, директор на института по Обществено здравеопазване в Забок, Хърватия.

Някои от нашите клиенти имат големи проблеми със старите газови котли, които не са в състояние на контролират консумацията на енергия. Това води до значително по-високи разходи. Обсъдихме този въпрос с Марин Грбин, ръководител на инвестициите в телефонна компания Телеком Хърватия. 

Ето какви са неговите преживявания с отоплителната система CabinSlim в компанията намираща се в Беловар.  

Hoval: Защо избрахте решението CabinSlim? Кое предимство на системата Ви спечели и Ви допадна най-много?

Марин Грбин: Избрах решението Cabin Clim главно заради препоръки на колеги професионалисти. Допълнително предимство е лесния контрол на енергийната консумация, както и възможността за преместване на цялата система.

Hoval: Какви са енергийните спестявания в сравнение с предишните? Лесно ли се управлява контролната система?

Марин Грбин: Благодарение на контролера TopTronic® E управлението на системата е изключително лесно. Можете лесно да следите и оптимизирате консумацията на енергия и по този начин да спестите над 30% от оперативните разходи.

Hoval: Бихте ли препоръчали инсталирането на системата CabinSlim на някого и защо?

Марин Грбин: Определено! Дистанционното управление на системата лесно проследява консумацията на енергия и работата на инсталираното оборудване, освен това разнообразието от възможности за монтажа на системата извън и близо до сградата, прави CabinSlim отличен избор. 

hoval6.jpg

Невероятнатгъвкавост, мултифункционолност, лесна инсталация и контрол, и всичко това от един доставчик, отличава CabinSlim от всички други системи. Свържете се с нашите експерти още днес, за да получите оферта и помощ в проектирането! 

автор